"Teda ei ole siin, ta on üles äratatud. Tuletage meelde, mida ta teile rääkis juba Galileas, öeldes, et Inimese Poeg peab antama patuste inimeste kätte ja risti löödama ja kolmandal päeval üles tõusma.“ Ja naistele tulid meelde Jeesuse sõnad. Ja pöördudes hauakambri juurest tagasi, kuulutasid nad kõike seda neile üheteistkümnele ja kõigile teistele."

Lk 24:6-9

Teated & sündmused

Viimased uudised

Varalahkunud laste mälestusteenistus Hingesillad
12. veebr. 2024 | Rait Tõnnori

Laupäeval, 10. veebruaril toimus Oleviste kirikus mälestusteenistus Hingesillad, kus mälestati meie hulgast liiga vara lahkunud lapsi. Teenistusele olid oodatud kõik lapse kaotanud vanemad ja perekonnad, keda lein on isiklikult puudutanud.

Loe edasi
Esimesel jõulupühal ristiti 14 uut koguduse liiget
29. dets. 2023 | Rait Tõnnori

Esimesel jõulupühal, 25. detsembril toimus Oleviste kirikus ristimisjumalateenistus, kus ristitud sai 14 uut koguduse liiget.

Loe edasi
Oleviste Hoolekanne tänab vabatahtlikke ja annetajaid
29. dets. 2023 | Riina Solman

28. detsembril kell 12.00 toimus Oleviste kirikus taas traditsiooniline kontsert-jumalateenistus koduta ja vähekindlustatud inimestele.

Loe edasi
Seeniorite jõuluosadus Maarja kabelis
20. dets. 2023 | Liis Borissenko

9. detsembril toimus Oleviste seeniorite jõuluosaduse kogunemine. Kõik, kel vanust 60+ võisid end kirja panna ja kohale tulla.

Loe edasi
Pastorid Teet Uuemõis ja Rait Tõnnori said EKB Liidu ordinatsiooni
5. dets. 2023 | Karin-Liis Tambaum

Möödunud pühapäeval, 1. advendi jumalateenistusel said Oleviste koguduse pastorid Teet Uuemõis ja Rait Tõnnori EKB Liidu ordinatsiooni.

Loe edasi

Viimased galeriid